Jeugdtoernooi in Heesch.

Zondag 30 maart was er een open jeugdtoernooi in Heesch, van de bosche badmintonbond. Samen met anouk gingen we rond 10 uur weg, na anderhalf uur rijden waren we er eindelijk. De eerste wedstrijd was pas om 1 uur, mijn single tegen Roos. Je speelde maar 1 set tot de 21 behalve in de finales, toen speelde je gewoon een volle wedstrijd. Anouk en ik hadden ons ingeschreven in de hoogste klasse die er was, de U18. Samen met anouk stonden we in de finale met de dubbel die we uiteindelijk wonnen, we hadden dus al een eerste prijs in de dubbel. In de single moesten we eerst door onze poule, daarna de halve finale en in de finale moesten anouk en ik tegen elkaar (21-15/21-18) we hadden dus allebei de single prijzen binnen gehaald. Het was een heel gezellig toernooi, heel anders dan de toernooien waar we normaal heengaan. Volgende week gaan we naar Open Roosendaalse we zijn ingeschreven in cat.5 wat de veren klasse is.

20140402-141325.jpg